Bestämde mig för att göra köttfärsbiffar. Denna gång blev det med stekt rödlök och finhackad fetaost. Väl inne i affären var jag ute efter en biff men något hände och jag kom hem med massa köttfärs istället
blandfärs4 st soltorkade tomater i olja50g fetaost½ gul lökSalt och svartpeppar2. blandfärs4 st soltorkade tomater i olja50g fetaost½ gul lökSalt och svartpeppar2
Recept köttfärsbiffarmedfetaost. Åt dom med lite spenat och tomat som tillbehör och då blir det en ganska lätt måltid, vilket är perfekt nu när jag dragit igång med periodisk fasta och ”diet” igen
Servera biffarna med gräddskyn, kokt potatis och lingon. 400 g köttfärs 150 g fetaost 2 vitlöksklyftor 2 ägg salt peppar Blanda köttfärs och fetaost i Quickchef III med knivarna Pressa i vitlöksklyftorna Blanda med ägg och krydda Forma biffar och stek i stekpanna. När biffarna är klara häller man i 1/2 dl vatten i pannan fyll på med 1 dl grädde och smaka av med kryddor. 150 g fetaost
Dela färsen i fyra bitar, platta ut på en skärbräda, strö över fetaosten och rulla ihop till biffar. Fetaostfylldaköttfärsbiffarmed melonsallad (4 portioner). 150 gram fetaost. Blanda färsen med ägget, 1 tsk salt och 2 krm svartpeppar. Blanda melon, tomater och lök med vinäger, 2 msk olja, 2 krm salt och 1 krm svartpeppar. 150 gram fetaost