Dagens tips är dessa enkla köttfärsbiffar. 1 ägg. Lägg biffarna på en bakplåtspapperklädd plåt och kör i ugnen ca 15-20 min på 175 g. 1 ägg. Lägg biffarna på en bakplåtspapperklädd plåt och kör i ugnen ca 15-20 min på 175 g. 1 ägg. 1 ägg
Kanske är det lite svårt att se vad söndagsmiddagen består av på bilden nedan, men jag kan avslöja att det blev supergoda mozzarellafyllda köttfärsbiffar i en sås med smak av paprika och basilika
Föregående inlägg. Saftiga köttfärsbiffar i krämig sås med rödvin. Relaterade inlägg. Av 1 kilo färs blev det tolv stora biffar så det räcker även till en gäng matlådor och som pålägg. 2 ägg. Forma till 12 runda biffar och lägg på smord ugnsplåt. 2 ägg
Riv brödet i små bitar och lägg i en bunke. Forma små biffar och lägg på smörpapper. Skala och riv löken på rivjärn och blanda ner i smeten tillsammans med 1/2 ägg. 5 st ägg
Rör i färs och salt, lök och ägg. Lägg i buljongtärning och låt koka upp. 315,7 kcal23,3 g protein19,5 g fett11,6 g kolhydraterKöttfärsbiffar och brunsås, 6 portBiffar. 6 msk ströbröd (knappt 1 dl)2,25 dl mjölk600 g nötfärs1/2 tsk salt3 msk riven lök1 äggsvartpeppar1/2 msk smör1/2 msk rapsoljaSås