Hacka Lök , Svamp och Paprika efter tycke i storlek och bryn även dessa. Lägg över allt i lämplig panna och låt bryna ihop en stund, tilsätt vatten och resten av ingridienserna, låt koka ihop, tillsätt grädden och låt puttra tills köttet är mört
Tvätta paprika och purjolöken noga. Skär kassler och paprika i stora tärningar. med paprika & chili. Bryn kasslern i het gryta, tillsätt paprika, schalottenlök och purjo och låt det steka med ca 5 minuter utan att ta färg. 1 röd paprika. 1 grön paprika
Skär även potatis och paprika i bitar. Lägg kött, olja, kryddor och löken i grytan. Paprikapulver. Ställ in i ugnen igen till kött och grönsaker är färdiga
Hacka lök och paprika, blanda med köttet och lägg sedan i en ugnsform eller en gjutjärnsgryta. Köttet ska marineras i flera timmar för absolut godast smak och konsistens
• Under tiden som paprika får gosa i ugnen kan du laga köttfärssåsen. Dessutom är paprika som en vitaminbomb som överträffar både apelsin och citron vad det gäller C-vitaminhalten
Fördela paprikan i rena burkar. Klyv, kärna ur och skölj paprikorna. Skär dem i fyrkantiga bitar 1½ cm. Förväll dem i kokande vatten 1 minut, spola dem sen i kallt vatten
Kött ⁄ ReceptPaprika fylld med köttfärs och annat gott. Man kan fylla den med köttfärsröran som finns i detta recept eller föredrar du kanske vegetarisk färs så går det lika bra