Vik salamin på mitten och stick ner i skåran i köttet så att den stängda sidan blir uppåt. Skär mozzarellaosten i tunna skivor, platta till en ostkiva något och lägg på en salamiskiva
Köttet är platt fyllningen påbörjad med skinka, mozzarella och (tyvärr) torkad basilika. Här tycker jag inte att du ska använda fläskytterfilé som är väldigt kompakt i köttet
Även de grillade tortillarullarna med guacamole och mozzarella hämtade jag därifrån. Enligt boken ska såsen hällas över det färdiggrillade köttet (eller stekt i pannan) och alla typer av kött ska funka
Potatissalladen är perfekt till färsbiffar, kyckling eller annat kött. Blanda försiktigt om potatis, mozzarella, lök, soltorkade tomater, körsbärstomater, sparris och riven parmesan i skålen med crème fraiche och pesto
Sära den förstekta kycklingen med två gafflar och riv sönder köttet. 250 g riven mozzarella. 175 gram mozzarella riven. 2 äggulor 250 g riven mozzarella. 175 gram mozzarella riven
Den består av en fylld köttfärslimpa inrullad i bacon, grillad på låg värme med rökflis. Man kan egentligen fylla själva limpan med vad man vill, jag fyllde med fänkålssalami och mozzarella
Putsa köttet och krydda det med salt och peppar. Ost i olika sorter smakar hur gott som helst, spelar ingen roll om det är svenska sorter eller utländska… idag blev det mozzarella som fick sätta smaken
Eller som jag har tänkt i det här fallet, till grillat kött. Varva bröd, rostad tomat, basilikablad och mozzarella riven i mindre bitar på ett fat eller i en stor skål