De här goda bröden passar perfekt på buffébordet. Grundrecept. 25 g färsk jäst 3 dl ljummet vatten ½ dl olivolja 2 msk honung 1 msk flingsalt 7-8 dl vetemjöl special körsbärstomater färsk basilika olivolja och flingsalt till utbakning Ett tips är att lägga i några soltorkade tomater (skurna i småbitar) och färsk basilika även i degen
125 g körsbärstomter. Halloumigryta1 gul lök 2 klyftor vitlök 25 g smör, till stekning 125 g körsbärstomter 0,5 zucchini 2 tsk hel kummin 1 msk garam masala 2 dl Felix ketchup osötad 4 dl matgrädde 70 g spenat 2 halloumi olja, till stekning
200 g körsbärstomter. Sätt ugnen på 175 grader. Salta och peppra kycklingen och bryn den. Stek färdigt i ugnen 20-25 minuter eller tills kycklingen är genomstekt
1 ask körsbärstomter. 1 ask körsbärstomter. Jag fick en idé och det visade sig vara en bra sådan. Den här pizzan skulle jag kunna välja att äta framför alla kebabpizzor i hela världen
1 burk körsbärstomter. 1. Skala moroten och den skär i bitar. Skölj och strimla purjolöken och sellerin. Fräs morot, purjolök och selleri i en stor gryta med olja