Vill du göra muffinsen helt vegan byter du yoghurten mot sojayoghurt och get/fårosten mot tofu. Då kanske du får krydda lite extra eftersom tofun inte är lika smakrik som get/fårosten
Smula över fårosten, och tillsätt även grovhackade oliver och de soltorkade tomaterna. Jag proppade det fullt med getost, soltorkade körsbärstomater och oliver, och garnerade med färsk rosmarin
Färska körsbärstomater. En kycklingrätt med god sälta av bacon och fårost. Färska körsbärstomater. Funkar lika bra med vanlig fetaost, men just fårost smälter väldigt bra i ugn och blir gratinerad
3 dl grön Jyttemjölsblandning - se nedan på bilden vad den innehåller½ msk fiberhusk2 msk crème fraiche2 msk vatten400 g lammfärs2 vitlöksklyftor3/4 dl osötad tomatpuré1 msk lammkrydda från The Spice Tree - en härlig blandning som du ser bild på nedansalt, pepparolja till stekning10 små körsbärstomater eller miniplommontomater100 g fårost eller getost4 ägg3 dl gräddesalt, pepparMixa ihop pajdegen i matberedaren
Jag blandade ca 2 dl Turkisk yoghurt med en pressad vitlöksklyfta, 50 g fårost och 6 mixade, soltorkade körsbärstomater, och toppade md några extra tomater. 50 g fårost
75 g getost, fårost eller vanlig fetaost. ca 1 dl soltorkade körsbärstomater i olja. 75 g getost, fårost eller vanlig fetaost. ca 1 dl soltorkade körsbärstomater i olja
8 stora tomater eller en ask körsbärstomater. 400 g grekisk fårost. Dela filéerna i stora bitar blanda med salt peppar oregano olja stek dem ca 15-20 min
Spirulinapizza med sparris & körsbärstomater (HÄR). Strö över lite örtsalt, lägg på zucchiniskivor och toppa med basilika, riven fårost samt eventuella kryddor
körsbärstomater. körsbärstomater. 50 gr fårost (feta). 50 gr fårost (feta). . Har de sista året bara gjort pajbotten med nöt/mandelmjöl som ju blir så gott
De hade gjort en härlig ugnsrätt bestående potatisklyftor, zucchini, champinjoner, körsbärstomater, fetaost toppad på slutet stora kuber lax som var fantastiskt god och till det serverades den här underbara fetaostdippen