Strö över persilja. Sila av kålrot och lök. Mixa kålrots- och lökblandningen. 200 g kålrot, grovtärnad. 0,2 dl persilja, hackad. Koka kålrot och lök i vattnet med buljongtärning, lagerblad och pepparkorn, ca 20 min tills de är riktigt mjuka. 200 g kålrot, grovtärnad. 0,2 dl persilja, hackad
Fördela lök, riven ost och persilja ovanpå färsen. 11 1/2 dl finhackad persilja . 1200 g kålrot . 1salt och peppar Börja med att skala och skära potatis, morot, kålrot och palsternacka i bitar
Servera kycklingen och den råstekta kålroten med en sallad samt en kräm du rör ihop på fetaost och crème fraiche samt smaksätter med svartpeppar, lite hackad persilja och ev salt beroende på hur mycket sälta osten ger
Spola av bönorna i kallt vatten och häll ned dem och persiljan. 200 g kålrot. 1 dl finhackad persilja. 200 g kålrot. 1 tetra färdigkokta stora vita bönor - 380 g 1 dl finhackad persilja