Skala och skär kålrot, potatis, persiljerot, morot och rotselleri i bitar. Stek kasslerskivorna i en stekpanna med matfett, ca 1 minut per sida. 6 st kassler. 5 st kålrot
Skala och fintärna kålrot, morötter och rotselleri. Tärna kasslern. Stek rotfrukter och bönor mjuka i smör i den ena stekpannan, och stek kassler, svamp och purjolök i smör i den andra
Värm skivad kassler i lite buljong smaksatt med örter, t ex persilja. Koka kålrot och morot i lättsaltat vatten ca 20 min. 500 g kålrot, skalad i bitar
Fyll därefter på med morötter, lök, skinka, kålrot och avsluta med resten av potatisskivorna. Med lite skinka, kassler eller bacon i så blir det en riktigt mättande måltid
Man kan även minska ner på potatisen och tillsätta en bit kålrot till gratängen om man föredrar det. Serveras med fördel med stekt falukorv eller kassler
Nu har vi precis ätit middag och idag bjöds det på kålrotspommes och kassler stroganoff och det gick hem hos familjen och inget blev kvar så ett gott betyg med andra ord