Denna salladen var en sallad som bara blev då jag var tvungen att skörda lite i min dragonbuske samt att jag nyligen inhandlat en fin kålrot som bara låg och väntade på att bli använd
150 ml blue dragon teriyakimarinad. 150 ml blue dragon sukiyakimarinad. 1 kålrot. Marinerad fläskfilé1 fläskfilé 150 ml blue dragon teriyakimarinad 0,5 dl sesamfrö. Wokade grönsaker150 ml blue dragon sukiyakimarinad 3 paprikor, röda 1 kålrot 3 palsternackor 3 morötter
Vinterns rotsaker i portionsform Potatis Palsternacka Rotselleri Kålrot Purjolök Cheddarost Grädde Senap Dragon Salt och Peppar 1. Blanda grädde (1 dl/port blev lagom till de formar jag använde), senap och dragon
Skiva kålroten och skär i bitar och koka dem mjuka i saltat vatten. Idag har jag gjort en jättegod kycklinggryta med massa smak av dragon, min absoluta favoritkrydda
Smaksätt med vinäger, och persilja (dragon). Persilja eller dragon. Ca 60 g kålrot. Skölj bönorna ordentligt och låt dem ligga och dra ett dygn innan tillagning