Torskrygg4 bit torskrygg, utan skinn (à 150 g) salt strösocker smör. 1Citronglaserad kålrabbi800kålrabbi 50 g smör 1 citron, skal och saft salt olivolja
RotsakerSkär potatis, morot och kålrabbi i båtliknande klyftor som alla är lika stora. torskfilé. 1kålrabbiPocheradtorskStycka upp fisken i fyra portioner
Riv potatis, palsternacka och kålrabbi grovt. Lägg i torskfiléerna, salta och peppra. Blanda ner de rivna rotfrukterna i såsen och bred ut den över torskfiléerna
Nypotatisarna fick sällskap av rå blomkål i stekjärnet de sista minuterna och på en tallrik vid sidan låg en marinerad sallad med bland annat kålrabbi och rädisor
RotsakerSkär potatis, morot och kålrabbi i båtliknande klyftor som alla är lika stora. torskfilé. 1kålrabbiPocheradtorskStycka upp fisken i fyra portioner
Servera den stekta torsken tillsammans med kokt potatis, dilldressing, gräddfil och kålrabbibitar. Skala kålrabbin och skär den i sockerbitsstora fyrkanter
Riv potatis, palsternacka och kålrabbi grovt. Lägg i torskfiléerna, salta och peppra. Blanda ner de rivna rotfrukterna i såsen och bred ut den över torskfiléerna