Varm sallad med kålrabbi och butternutpumpa. Lägg pumpa- och kålrabbitärningar på plåt med bakplåtspapper, klicka på kokosolja, strö över salt och peppar
Skala och tärna lök, vitlök, persiljerötter, kålrabbi och morötter. Häll i krossade tomater och vatten och koka på låg värme under lock i ca 20 minuter. 1 st Kålrabbi. 740 g Krossade Tomater
Häll svampstuvningen ovanpå kålrabbin, lägg på inlagda champinjoner och marinerade cocktailtomater. Stek kålrabbin och lägg i en ugnsform som en rundel
Skala och tärna lök, vitlök, persiljerötter, kålrabbi och morötter. Häll i krossade tomater och vatten och koka på låg värme under lock i ca 20 minuter. 2 förpackning krossade tomater. 1 st kålrabbi
Lägg i fisk, skaldjur, tomater och fänkålsdillen. Fräs i en panna, morot, purjo, palsternacka, kålrabbi, fänkål och vitlök ca 3 min. 100 g tärnad kålrabbi. 1 stor urkärnad och tärnad tomat
Tillbehör blev lätt tinade tomater med basilika samt vitlökssmör till köttet. potatis efter matlagets storlek, 2/3palsternacka, 1/3 eller mermjölk eller grädde att runda av medsalt, vitpepparPalsternackan bör kunna bytas mot någon annan rotsak som morot eller kålrabbi
savoykål, fänkål, grönkål, majrova, kålrabbi, svartrötter. *Baka med fetaost och soltorkade tomater. *Pastasås, tärna rotsakerna, lök och vitlök fint, fräs försiktigt ihop dem och häll sedan över passerade tomater
Skala kålrabbin och riv den grovt. Skiva rädisorna i tunna skivor och tomaterna i klyftor. 2 tomater. 1 liten kålrabbi. 2 tomater 1 liten zucchini. 1 liten kålrabbi
Häll i vatten, tomatkross, kålrabbi och morötter samt buljongtärningarna i grytan. Skala kålrabbi och skär sedan morötter, paprika och kålrabbi i lagom stora grytbitar