g parmesan. This "Kålrabbi- Brassica oleracea var. Smaka av med salt, svartpeppar och riven parmesan. gongylodes" post was originally uploaded by Tyra Hallséius Lindhe in the blog KÖKSTRÄDGÅRDEN - The Kitchen Garden - Le Jardin Potager - Der Küchengarten - La Huerta - Oгород #harvest #skördetid #kålrabbi #recept #kohlrabi #kalarepa
savoykål, fänkål, grönkål, majrova, kålrabbi, svartrötter. *Häll över en citronette (av olja och citronsaft och zest,salt) och blanda med parmesan, västerbotten eller en riktigt lagrad prästost strax före servering
De fyllde jag med finstrimlad mango, avokado, kålrabbi, purjolök, morot och ärtskott. I tisdags svängde jag ihop en valnötspesto (ungefär 1 dl valnötter, 0,5-1 dl olivolja, 1 kruka basilika, 1 vitlöksklyfta och 0,5 dl parmesan, mixa ordentligt, salta och peppra och tillsätt mer olivolja om den är för tjock) som jag blandade med färsk pasta, klyftade körsbärstomater, tunt skivad salladslök, grovt hackade pistagenötter och några kluttar med gorgonzola/mascarpone på toppen. 0,5 dl parmesan
savoykål, fänkål, grönkål, majrova, kålrabbi, svartrötter. *Häll över en citronette (av olja och citronsaft och zest,salt) och blanda med parmesan, västerbotten eller en riktigt lagrad prästost strax före servering
Jag tror inte vi riktigt känner skillnad på rotselleri, kålrabbi, majrova och de andra i grönsaksdisken och prickar vi rätt så vet vi inte vad vi skall göra med den
Mina älskar grönsaker så jag skär upp morotsstavar, gurka, körsbärstomater, kålrabbi osv så även om de bara tar två tuggor vanlig mat, äter de iaf massa grönsaker och då har man ändå inte lagat en helt annan mat vilket man vill undvika