Vill du ha det mer som dipp till råa grönsaker som t ex krispiga stavar av kålrabbi (vilket jag åt som mellanmål en dag), eller till och med såsigare variant, så späd ut med mer kokosmjölk eller vatten/buljong till önskad konsistens
Skala morötter, kålrabbi och lök och skär i stora tärningar. Tillsätt currypastan, kikärtor och kokosmjölk och låt småkoka i 10-15 minuter. 2 st Kålrabbi. 400 ml Kokosmjölk
Skala morötter, kålrabbi och lök och skär i stora tärningar. Tillsätt currypastan, kikärtor och kokosmjölk och låt småkoka i 10-15 minuter. 400 ml kokosmjölk. 2 st kålrabbi
Vi tog det vi hade hemma, bl a mina egna frilandsodlade vita miniauberginer som jag är superstolt över, men listan över vad som fungerar är lång, t ex alla sorters lök, vårlök och purjo, många sorters svamp (kanske inte alltför smakrik, bara), morot, palsternacka, paprika, vitkål, savoykål, broccoli, blomkål, vattenkastanjer, bambuskott, minimajs, rädisor, rättika, kålrabbi, aubergine, zucchini, asiatiska bladgrönsaker typ pak choi
Vi älskar att ha massor av kokosmjölk så det blir krämigt, mättande och gott. 1/2 mindre rättika (jag använde en svart rättika som är i storleken av en kålrabbi, vit inuti). 1 morot 1/2 mindre rättika (jag använde en svart rättika som är i storleken av en kålrabbi, vit inuti)
Till den hade jag skurit kålrabbi i stavar, bakat i mitt tycke fantastiskt goda ostpinnar och faktiskt, så ville jag inte vara sämre än Karin så jag rostade till slut pumpakärnorna (vilket jag för övrigt lovat i ett tidigare inlägg att göra när jag var frisk igen)