Finhacka äpplet, lägg i en skål och rör ner yoghurten, honung och pressa i vitlöksklyftan. Kålrabbi. Kryddig kalkon med äppelraita och råstekt kålrabbi (4 portioner). 1 msk ekologisk honung. 2 st kålrabbi. Skala och skiva kålrabbin tunt, hetta upp olivoljan i en stekpanna och fräs 2-3 minuter på hög värme. 1 msk ekologisk honung. 1 vitlöksklyfta Finhacka äpplet, lägg i en skål och rör ner yoghurten, honung och pressa i vitlöksklyftan
Om jag skulle planera för den här rätten så skulle jag nog ha i sockerärtor, rättika, böngroddar, koriander, thaibasilika, pak soi, kålrabbi, kanske morot osv
Saga älskar majrova och kålrabbi, att sitta och knapra på. Det hon dricker så gott som varje morgon är 1/2 tsk vetegräs i ljummet vatten ( hon vill inte ha det rumstempererade vattnet) och lite honung i, ibland blir det även citron i vattnet
savoykål, fänkål, grönkål, majrova, kålrabbi, svartrötter. När kålen/rotsakerna kallnat blandar dem till en en slaw (turkisk yoghurt, dijonsenap, fint hackad purjolök salt, peppar och lite honung)
Blanda honung, soja, balsamicovinäger, ingefära och kryddor i en skål. Under tiden rör ihop lite hallon med socker, honung, en msk balsamicovinäger och lite rom eller svartvinbärsgenever – låt koka ihop på låg värme
Biffsallad med kålrabbi Dressing. skala, kärna ur och skär gurkan, kärna ur och strimla paprikan, skär rädisorna, skala kålrabbin och skär i tuna stavar
Ansa alla grönsakerna och skapa betor och kålrabbin. 1 medelstor kålrabbi (ca 100 – 150 g). 2 tsk flytande honung. 1 medelstor kålrabbi (ca 100 – 150 g)