Fisk. Skala och skär kålrabbi och kålrot i små tärningar, ca ½ x ½ cm. Fisk. fisken och hyvla över smöret. ½ liten kålrabbi, 175 g. Ugnsbaka fisken mitt i ugnen till 50 graders. Ta ut fisken och låt den vila 2-3
Tärna kålrabbi, zucchini och aubergine. Låt fisken rinna av på en bit hushållspapper. Ugnsbaka i cirka 15 minuter eller tills fisken har nått en innertemperatur på 70°
Tillsätt kålrötter, kålrabbi och selleri först, potatis och morötter efter en stund. Gott att servera enbart som ensamrätt eller till kokt skinka, kassler, kokt korv eller till stekt fisk eller köttfärsrätter
Lägg i fisk, skaldjur, tomater och fänkålsdillen. Fräs i en panna, morot, purjo, palsternacka, kålrabbi, fänkål och vitlök ca 3 min. 100 g tärnad kålrabbi. 200 g tärnad fiskfilé
Vatten och miso ska nu i, liksom kålrabbi, purjo och tranbär. Efter den senaste tidens framgångar med misomajonnäs , misomos och misomarinerad fisk var det läge att prova misosoppa igen
Nypotatisarna fick sällskap av rå blomkål i stekjärnet de sista minuterna och på en tallrik vid sidan låg en marinerad sallad med bland annat kålrabbi och rädisor
Några skivor kålrabbi. Servera tillsammans med varmrökt makrill eller någon annan rökt fisk. Skivad avocado, kålrabbi och en klick aioli smakar gott till
Passar utmärkt till fisk och kött. Koka upp lagen och låt kallna innan du lägger i kålrabbin. 1 liten kålrabbi 2 dl vatten 1 dl ättikssprit 12% 1 dl strösocker ½ krm salt Skala och strimla kålrabbin. - Läs hela inlägget här 1 liten kålrabbi