Vi tog det vi hade hemma, bl a mina egna frilandsodlade vita miniauberginer som jag är superstolt över, men listan över vad som fungerar är lång, t ex alla sorters lök, vårlök och purjo, många sorters svamp (kanske inte alltför smakrik, bara), morot, palsternacka, paprika, vitkål, savoykål, broccoli, blomkål, vattenkastanjer, bambuskott, minimajs, rädisor, rättika, kålrabbi, aubergine, zucchini, asiatiska bladgrönsaker typ pak choi
Skala morötter, kålrabbi och lök och skär i stora tärningar. Curry. Curry. Smaksätt currygrytan med saft och rivet skal från två lime, fisksås, salt och peppar efter smak samt rikligt med färsk mynta
Skala morötter, kålrabbi och lök och skär i stora tärningar. Curry. Curry. Smaksätt currygrytan med lime, fisksås, salt, peppar och rikligt med färsk mynta
De fyllde jag med finstrimlad mango, avokado, kålrabbi, purjolök, morot och ärtskott. Vi beställde mat från thaikrogen runt hörnet och festade till det med vegetariska vårrullar, gryta med röd curry och thaibasilika och pad thai med tofu (vill man göra egen pad thai har jag ett grymt recept här)