Alltså blasten på morötter, rödbetor, kålrabbi m. Koka bulgur enligt anvisning. Blanda samman bulgur, grönsaker, kikärtor, citronsaft, zest, olivolja, salt och rikligt med rosépeppar
savoykål, fänkål, grönkål, majrova, kålrabbi, svartrötter. *Rödbetsbiffar (riv halvkokta rödbetor med lite råpotatis, ett ägg, salt o peppar), servera med cremefraiche blandad med fint hackad gul lök och ris/bulgur/quinoa
savoykål, fänkål, grönkål, majrova, kålrabbi, svartrötter. *Rödbetsbiffar (riv halvkokta rödbetor med lite råpotatis, ett ägg, salt o peppar), servera med cremefraiche blandad med fint hackad gul lök och ris/bulgur/quinoa
Grillade kycklingklubbor, fårost, kålrabbi, grillad zucchini, kikärter…. Ett hett tips är att ha kokt bulgur i portionspåsar i frysen, då kan man alltid få med sig nåt hemifrån