Stek kålrabbin och lägg i en ugnsform som en rundel. Häll svampstuvningen ovanpå kålrabbin, lägg på inlagda champinjoner och marinerade cocktailtomater
Jag hade skivad Kålrabbi, Ekbladssallad, Gräslök, Persilja och en senapssmakande Krasseblomma till. Kallpressad Olivolja och Balsamvinäger över salladen
Karamellisera 1/2 dl socker i en kastrull, tillsätt, balsamvinäger, vatten och låt sjuda utan lock 10 min. 1/4 kålrabbi. 1 msk balsamvinäger (efter smak)
Sedan var det dags att göra lite sallad som fick bestå av morötter och kålrabbi. Den grovrevs och blandades med resten av ruccolan från dag 1, lite olivolja och balsamvinäger
Skrapa morötterna och ansa fänkål och kålrabbi. 2 st kålrabbi. 2 msk vit balsamvinäger. Skär i bitar och koka i en kastrull med lättsaltat vatten, ca 5 minuter, beroende på storlek
Krydda och tillsätt balsamvinäger. 1 kålrabbi. 1 msk balsamvinäger. 1 kålrabbi. 1 msk balsamvinäger. Som jag har skrivit tidigare är jag ständigt på jakt efter goda mejerifria maträtter
Skala kålrabbin och skär den i sockerbitsstora fyrkanter. Servera den stekta torsken tillsammans med kokt potatis, dilldressing, gräddfil och kålrabbibitar
Skrapa morötterna och ansa fänkål och kålrabbi. 2 kålrabbi. 2 msk vit balsamvinäger. 1. Skär i bitar och koka i en kastrull med lättsaltat vatten, ca 5 minuter, beroende på storlek
Strimla savoykålen och skär morot och kålrabbi i strimlor. Fräs vitkål, savoykål, morot och kålrabbi i smör 5-10 minuter på medelstark värme utan att brynas. 5 msk balsamvinäger. 1 st kålrabbi