Dela kålhuvudet, skär bort roten på vitkålen, skär ned kålet i små tärningar. Älskade husmanskost, älskade kålpudding, enkelt att tillaga och så vansinnigt gott att äta
Vitkål. Skär bort den hårda mittstocken på vitkålen och strimla resten fint. Så här gör du Close Bra att veta när du ändrar antalet portioner Detta recept är gjort för 4 portioner
Skär vitkålen i strimlor alternativt centimeterstora kuber. Kålpudding är en av mina favoriträtter, men ändå har jag inte haft något kålpuddingrecept på bloggen än
800 g vitkål. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1½ dl kokt vitt ris 800 g vitkål 25 g Arla® Svenskt Smör 2 msk sirap ½ tsk salt 1 dl vatten 1 gul lök 1 msk Arla® Svenskt Smör 300 g blandfärs 1 tsk salt 1 krm peppar 1 ägg 1 dl Arla® mjölk
800 g vitkål. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1½ dl kokt vitt ris 800 g vitkål 25 g Arla® Svenskt Smör 2 msk sirap ½ tsk salt 1 dl vatten 1 gul lök 1 msk Arla® Svenskt Smör 300 g blandfärs 1 tsk salt 1 krm peppar 1 ägg 1 dl Arla® mjölk