Här nedan ser du min kålpudding från boken, klicka på bilden så kommer du till receptet. Vill du ha lite färg på tallriken så garnera med lite tärnad, röd paprika runtom
Kålpudding tänker ni säkert men det tycker jag verkligen inte om. 4 Ingredienser 400 g nötfärs 5% 1 gul lök 1 Litenbit vitkål 2 morötter 3-4 msk tomatpuré 5 dl vatten 1½ köttbuljong tärning 2 tsk HP sås 1 msk kinesisk soya Margarin, salt, grovmalen svart och vitpeppar, paprika pulver och en touch med cayennpeppar Gör så här Strimla grönsakerna och stek dem blanka i lite margarin
Kålrotsbitar (skär en kålrot i fyra bitar och hyvla eller skär tunna skivor av den) i botten, sedan välkryddad köttfärs, paprika, riven ost och purjolök
Hett fläsklägg i Crock-Pot, Ärtsoppa, Nattbakad högrev, Kycklinggryta med tomat och bacon, Vegetariska fyllda paprikor, Kålpudding, Chili con carne, Köttfärssås/Bolognese, Pulled chicken thai style, Mustig chiligryta, Helstekt kyckling, Rödkålssallad, Fläsklägg med rotmos, Pulled pork etc
Hello bloggen. Nu fick jag helt plötsligt lust att ta hand om min lilla bebis bloggen igen. Det här inlägget skrev jag precis när vi kom hem från Nerja så fattar verkligen varför jag inte bara tryckte på publicera hihi
Köttgrytor, köttfärssås, lasagne, chili con carne, fiskgratäng, kålpudding och köttbullar med gräddsås är bara några av de rätter, som jag tillagar och fryser in och som är riktigt goda även uppvärmda
Jag blev så otroligt sugen på kålpudding i veckan, vilket jag lovar aldrig har hänt tidigare. Jag tycker ju att just kålpudding ser så fruktansvärt trist ut så jag livade upp den lite med 2 röda paprikor som jag skar i lagom stora bitar (råa), blandar runt allt och häller ner i en form