Kålpudding på italienska Låt det koka på svag värme under lock ca 18 minuter. Strimla kålen fint och lägg den i en skål. Koka upp vatten och häll det över kålen Hemmets Journal
Italiensk kål- och zucchinipudding på LCHF-vis - med mozarella och parmesan Det handlar om en kålpudding med italienska smaker, och med förstärkning av zucchini. Servera gärna syrliga lingon eller tranbärssylt till kålpuddingenKjerstis mat och prat
Italiensk ugnsbakad köttfärsgratäng Nja, det har ni kanske om ni tänker att principen är ungefär densamma som när man gör kålpudding, men här i en helt annan tappning Vardagsmat a la Jess
Kålpudding på italienska Låt det koka på svag värme under lock ca 18 minuter. Ugn 175º. Strimla kålen fint och lägg den i en skål Matklubben.nu
Kålpudding på italienska Låt det koka på svag värme under lock ca 18 minuter. 1. Strimla kålen fint och lägg den i en skål. Koka upp vatten och häll det över kålen Hemmets Journal
Kålpudding (falsk) Värm upp olivolja i en stor stekpanna på medelvärme. Tillsätt vitlök, italienska kryddan och nötkött. 1 msk italienska salladskrydda pulledkock