Kålpudding mjölk recept

Mors kålpudding

Mors kålpudding

Smält smör och ha över kålpudding och potatis på tallriken. Lägg köttfärsen i en bunke och blanda den med 6 dl mjölk. Kålpuddingen skall vara i ugnen i 1 timma. 6 dl mjölk
Mormors Kålpudding är vardagslyx att få!

Mormors Kålpudding är vardagslyx att få!

Blanda ströbröd och mjölk som får stå en stund för att svälla. Om kålpuddingen verkar bli torr kan man späda med lite vatten eller buljong
Kålpudding – grundrecept

Kålpudding – grundrecept

Blanda riset med lök, färs, kryddor, ägg och mjölk. 1 dl Arla® mjölk. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1½ dl kokt vitt ris 800 g vitkål 25 g Arla® Svenskt Smör 2 msk sirap ½ tsk salt 1 dl vatten 1 gul lök 1 msk Arla® Svenskt Smör 300 g blandfärs 1 tsk salt 1 krm peppar 1 ägg 1 dl Arla® mjölk
KÅLPUDDING

KÅLPUDDING

Blev så vansinnigt sugen kålpudding på väg hem från jobbet. Blanda ihop löken, riset, ägget, mjölken och färsen till en smet
KÅLPUDDING

KÅLPUDDING

Jag älskar kålpudding, verkligen älskar det. Kålpudding. Kan det bli lite kålpudding i veckan som kommer
Kålpudding

Kålpudding

Blanda köttfärens med ris, ägg och gräddmjölk. Premiär för att göra kålpudding med andra ord =). Kålpudding direkt från ugnen - mums =)
Kålpudding

Kålpudding

Blanda riset med lök, färs, kryddor, ägg och mjölk. 1 dl Arla® mjölk. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1½ dl kokt vitt ris 800 g vitkål 25 g Arla® Svenskt Smör 2 msk sirap ½ tsk salt 1 dl vatten 1 gul lök 1 msk Arla® Svenskt Smör 300 g blandfärs 1 tsk salt 1 krm peppar 1 ägg 1 dl Arla® mjölk
Kålpudding i långpanna

Kålpudding i långpanna

Blanda en lös färssmet av risgrynsgröt, blandfärs, finhackad lök, salt, peppar, körvel, ägg och mjölk
Kålpudding

Kålpudding

Tillsätt mjölken och låt koka i 20 minuter. 2 dl mjölk. Koka risgrynen med vatten och smör i 10 minuter. Strimla kålen och fräs i omgångar i en stekpanna med smör
Älskade kålpudding! :)

Älskade kålpudding! :)

Tillsätt ris, kryddor och gräddmjölk och rör ihop. Kålpudding är så otroligt gott. Servera med lingonsylt, potatis och drick mjölk till
Pluras kålpudding

Pluras kålpudding

Blanda ris, färs, lök och ägg, späd med mjölk. Det ska bli en ganska lös färs, späd med mer mjölk eller vatten vid behov
Vegetarisk kålpudding

Vegetarisk kålpudding

Eventuellt en skvätt mjölk/vatten. Så här kommer ännu ett, vegetarisk kålpudding. Ta av kastrullen från plattan och tilsätt ägget, ris och eventuellt mjölk/vatten tills färsen fått en smidig konsistens
Kålpudding

Kålpudding

Tillsätt ris, kryddor och gräddmjölk och rör ihop. 1/2 dl rundkornigt ris2 dl mjölk200 g fläskfärs + 200 g nötfärs1 ägg1 tsk salt2 krm nymalen vitpeppar1 knivsudd kryddpeppar1 dl mjölk + 1 dl vispgrädde1 msk smör till stekning 1 msk sirap1 msk tamarisoja1 dl vattenSalt och nymalen pepparSmör till formenGräddsås. Koka riset mjukt i mjölken, ca 20 minuter

Kålpudding

Blanda med mjölk, ströbröd och lök­ och kålfräset. 2 dl mjölk. Skär ut stocken på kålhuvudet. Förväll kålhuvudet i lättsaltat vatten 10–15 minuter (den längre tiden för vitkål)
Kålpudding

Kålpudding

Blanda färs, lök- och kålhacket, ströbröd, mjölk, ägg, soja, sirap och fond. Baka kålpuddingen i ugn i ca 40 minuter på 175 grader. 2 dl mjölk, 3%
Kålpudding enligt Mannerström

Kålpudding enligt Mannerström

Blanda mjölk och ströbröd med potatismoset och den frästa löken. 2 dl mjölk. 800 g blandfärs 1 vitkålshuvud, medelstort (funkar även med spetskål eller savoykål) 1 gul lök Smör till stekning 1 kokt kall potatis 2 dl mjölk 1 dl ströbröd 2 ägg 6 msk Kikkoman-soja 2 msk sirap 2 msk kalvfond, koncentrerad 2 msk smält smör 1 msk farinsocker Salt Vitpeppar
Kålpudding à la Monika

Kålpudding à la Monika

Blanda i riven lök, mjölk, kokt ris, ägg, ströbröd, potatismjöl, salt, socker och peppar och rör om väl