Blanda risetmed lök, färs, kryddor, ägg och mjölk. 1½ dl kokt vitt ris. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1½ dl kokt vitt ris 800 g vitkål 25 g Arla® Svenskt Smör 2 msk sirap ½ tsk salt 1 dl vatten 1 gul lök 1 msk Arla® Svenskt Smör 300 g blandfärs 1 tsk salt 1 krm peppar 1 ägg 1 dl Arla® mjölk
Blev så vansinnigt sugen kålpudding på väg hem från jobbet. Smaksätt med sirap, salt och peppar. Blanda ihop löken, riset, ägget, mjölken och färsen till en smet
Blanda risetmed lök, färs, kryddor, ägg och mjölk. 1½ dl kokt vitt ris. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1½ dl kokt vitt ris 800 g vitkål 25 g Arla® Svenskt Smör 2 msk sirap ½ tsk salt 1 dl vatten 1 gul lök 1 msk Arla® Svenskt Smör 300 g blandfärs 1 tsk salt 1 krm peppar 1 ägg 1 dl Arla® mjölk
Servera kålpuddingenmedkokt potatis, brunsås och naturligtvis lingonsylt. Blanda köttfärsen med det avsvalnande riset och tillsätt mjölken med kryddor och salt
Blanda risetmed lök, färs, kryddor, ägg och mjölk. Har fått till en himla bra variant på vildsvin som finns med i vår kokbok och ligger i den stora pappershögen med recept som jag skall korrekturläsa idag
Låt kålen rinna av och blanda den sedan med sirap och soja. 2 Blanda färsen medris, ägg, salt, kryddor och mjölk till en lös färs. 5 Servera med tillbehören. 5 dl koktris. 600 g kokt potatis
Idag testades Kålpuddingen som fanns i Kryddburkens blogg. Blanda färsen med övriga ingridienser. Smörj en ugnsfast form och täck formens botten med ett lager vitkål