Kontrollera innehållet i fonden. Kontrollera innehållet i fonden. Kontrollera innehållet i fonden. Så här gör du Close Bra att veta när du ändrar antalet portioner Detta recept är gjort för 4 portioner
Ta fram bunken igen och blanda ner kalvfond, soja, salt vitpeppar och köttfärs. Kålpudding är en av mina favoriträtter, men ändå har jag inte haft något kålpuddingrecept på bloggen än
Blanda blandfärs med det kokta ris, fond, ägg, grädde, peppar, lökpulver, kryddpeppar och salt. Låt såsen småkoka några minuter till en bra konsistens och servera den sedan till kålpuddingen
Koka upp grädden med buljongtärning/fond. Igår gjorde jag kålpudding, en riktigt klassisk husmanskost. Det är allt för sällan som jag lagar kålpudding, varför vet jag inte
svampfond eller buljong(tärning). Sök på orden “kålpudding recept” och du får fram massor med recept. Rör nu ihop färsen med kålen och löken, smula i lite torkad svamp eller några droppar fond och forma en limpa med händerna på en smörad form
500 g blandfärs1/2 mellans stort vitkålshuvud 1/2 dl grädde2 msk kalvfond1 gul lök Hacka o Stek mjukSirapSalt o pepparBlanda köttfärsen med grädde,fond, den stekta löken o salt o peppar. Ta all spad från kålpuddingen, rör ut med tillsätt 1 dl grädde o 1 dl mjölk eller (2 dl cream fraiche ) 1 msk kalvfond soya för färg, 1 tsk gele ,salt o vitpeppar ,små låt koka i 10 min. 2 msk kalvfond. 1 msk kalvfond soya för färg,