Idag får ni receptet på zucchinibiffarna jag serverade med kålgratängen. De passade mycket bra ihop. Men de går lika bra att använda biffarna som hamburgare eller äta tillsammans med en fräsch somrig sallad
Kan användas som tillbehör till köttfärssås , kålgratäng, vitkålsgratäng eller carbonara tex. Igår gjorde jag mitt första försök på LCHFvänliga koldolmar, dom blev verkligen kanongoda även om jag inte riktigt fick in snitsen att rulla fina dolmar
All kål överlag är också bra grönsaker att äta efter säsong och det finns väldigt mycket man kan göra av kål (både grönkål, svartkål, vitkål, rödkål osv), men som man kanske inte tänker på - kålpudding, kålsoppa, fräst kål, kålsallad, kålgratäng, kål som utfyllnad i köttfärssåsen, syrad kål, tonfiskröra med strimlad kål, kåldolmar, wok
Jag vill ha blommig kålgratäng till lunch mamma…. Mmm. Det HÄR är en av mina absoluta favoriträtter. Denna gång använde jag havregrädde och vatten istället för komjölk, men hade i lite ost vilket ger go smak(tål man inte mjölk överhuvudtaget får man laga något annat)
Förutom osttallriken som vi åt som förrätt så provade vi på gädda i kokosnötsgrädde och lime, griskind med god kålgratäng och grodlår (när det nu fanns på menyn) med någon anna typ av kol