Källarfranska socker recept

Naturligt utan socker: Källarfranska

Naturligt utan socker: Källarfranska

Vad sägs som en härlig frasig källarfranskan till lördagsfrukosten. Äter du en kost utan socker så ska du också veta om att stärkelser, så som gluten, potatis, ris är uppbyggda av sockerarten glykos
Nybakade källarfranskor till frukosten

Nybakade källarfranskor till frukosten

Lös upp jästen i vattnet och tillsätt socker, ojla, salt och vatten. 1 msk strösocker. källarfranska Ingredienser till 8 st 25 g jäst. 1 msk strösocker
Nattjästa källarfranska

Nattjästa källarfranska

Tillsätt socker, salt och olja. 3 msk socker. 3 msk socker. Imorse gräddade jag ett så gott bröd som stått i kylskåpet och jäst över natten
Källarfranska

Källarfranska

Tillsätt olja, salt och socker. 1 msk socker. 1 msk socker. Bullarna smakar bäst nybakade. Annars fryser du dem direkt och tinar i ugnen på 200 grader
Källarfranska

Källarfranska

Slå på det kalla vattnet samt salt, socker, olja och hälften av vetemjölet. 1 pkt jäst 5 dl vatten 2 msk socker 2 msk olja 2 tsk salt 1 - 1,3 l vetemjöl. 2 msk socker
Källarfranska

Källarfranska

En nybakad luftig och mjuk källarfranska på frukostbordet är aldrig fel. Pudra källarfranskan med vetemjöl på toppen
Källarfranska

Källarfranska

1 msk socker. 1 msk socker. Ännu ett toppen recept har jag hittat hos Linda. Är hemma än och både E och jag är krassliga men måste ända äta lite goda mackor
Nybakade källarfranskor

Nybakade källarfranskor

källarfranska,. Lös upp jästen i vattnet och tillsätt socker, ojla, salt och vatten. 1 msk strösocker. 1 msk strösocker
Källarfranska

Källarfranska

1 msk socker. 1 msk socker. Jag tror mig ju alltid att ha hittat det bästa receptet på bullar eller bröd haha
Källarfranska med Tuva :)

Källarfranska med Tuva :)

Tillsätt olja, salt, socker, rågsikt och vetemjöl, lite i taget. Källarfranska. Källarfranska. 1 msk strösocker. 1 msk strösocker
Källarfranska till helgfrukost

Källarfranska till helgfrukost

1 msk socker. Jaha, då får vi se om det blir nån storm här på ön som det varnas om. Inte ännu i alla fall, visst blåser det småspik ute men vi är vana vi lite hårdare vindar än såhär… Hoppas vi slipper bli strömlösa bara
Källarfranska

Källarfranska

Tillsätt salt, socker och vetemjöl. Dessa källarfranska är en sådan deg. En liten rolig berättelser om källarfranska är att de har fått sitt namn av att de fick jäsa i källare över natten därav källarfranska
Källarfranska

Källarfranska

20g socker. 20st. Första steget-fördegen. 4dl rumstempererad mjölk. 20g jäst. ca. 300g vetemjöl. Blanda jäst och mjölk tillsätt sedan vetemjöl
Källarfranskor

Källarfranskor

Tillsätt olja, salt och socker, rör om. 50 g jäst5 dl ljummet vatten 2,5 msk olja1 tsk salt1 msk sockerVetemjöl special ca 12 dlGör så här. 1 msk socker
Källarfranska

Källarfranska

Tillsätt olja, salt, socker, rågsikt och vetemjöl, lite i taget. Hittade ett recept på källarfranska som jag tyckte såg gott ut
Källarfranskor

Källarfranskor

Tillsätt olja, salt och socker. 40g jäst 5 dl fingervarmt vatten2 1/2 msk naturell olja 1 tsk salt 1 msk strösocker Vetemjöl special ca 12 dl Gör så här. 1 msk strösocker
Källarfranska

Källarfranska

Tillsätt resten av degspadet, salt och ev socker och det mesta av mjölet. 2 tsk socker. Smält matfettet, häll på mjölken och värm den fingervarmt