400 g stekt eller kokt kött t ex rostbiff, kokt rimmad oxbringa, julskinka. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 2 gula lökar 600 g potatis 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv 400 g stekt eller kokt kött t ex rostbiff, kokt rimmad oxbringa, julskinka 1 msk rödvinsvinäger 1 tsk worcestersås 1 tsk salt ½ tsk grovmalen svartpeppar ½ dl hackad färsk persilja
Om jag inte drabbats av svininfluensa p g a all julskinka förstås. Vädret var underbart, och vi var på en härligt genuin marknad, där man kunde köpa allt från äkta provencalska delikatesser - ostar, korvar, oljor, inläggningar, oliver, marmelader - till dukar, kläder och hantverk av alla de slag
Förutom ett paket osm jag öppnade av misstag som tydligen var Olivers. Sedan blev det gröt och fikatajm innan vi begav oss hemåt för att de två "små" barnen Oliver och Tilda GGGggg ville hem
Hemma hos oss i Glutenfria Köket är det nästan tradition att resterna av julskinkan blir pizza. Den här gången fick den sällskap av rödlök, svarta oliver och kronärtskocka (Fontana Meze grillad och marinerad)
Sen va det även Julmust, pepparkakor, kokt julskinka, glögg, glöggmix och på pepparkakorna så stod det "alla kan bli snällare" det va väl en passande present till mig, ha ha