När vi skulle skära upp vår griljerade skinka igår, visade det sig att vi köpt OKOKT skinka. Här på bloggen kommer det nog att dyka upp recept på vad man kn göra med överbliven julskinka, fram till maj
Jag har använt mig av rostbiff i pastasåsen som jag fick över sen jag gjorde de exotiska plankorna men det går precis lika bra med julskinka, kassler, bacon, korv, eller svamp om man vill ha den vegetarisk
Julskinka. – Kokt potatis. Smält en klick smör i en stekpanna och tillsätt ett kuvert saffran. Mitt sista bidrag var en vegansk julskinka från den fantastiska butiken Veggoköket
Julskinka är ju egentligen en vanlig kokt skinka men som kallas julskinka just under december. Själv tar jag och drar ner ordentligt på smöret och ersätter detta med kvarg
De här småpajarna med julskinka var enkla att förbereda, fina på buffébordet och goda att äta. 125 g smör. 200 g julskinka i strimlor (eller kokt/rökt vanlig skinka). 125 g smör. 200 g julskinka i strimlor
Det är Klassiskt griljerad julskinka av kalkon, Kycklingbullar med smak av jul, Lätt kycklingpaté, Kycklingprinskorv, Julkryddade kycklingben, Mormor Marias hembakta tunnbröd, Hemgjord rödbetssallad, Hemgjort äppelmos, Rödkålssallad gjord med Crock-Pot och kokt Ope-potatis
Blanda hastigt mjöl och smör, gärna i matberedare. 125 g kallt smör i tärningar. 100-150 g julskinka eller annan kokt eller rökt skinka i bit. 125 g kallt smör i tärningar. 100-150 g julskinka eller annan kokt eller rökt skinka i bit