Låt julskinkan ligga i kallt vatten i en bunke i 2 timmar. Skinkan är färdigkokt vid 75 grader. Gör ett snitt genom halva löken, lägg timjan och lagerblad i snittet
En kokt skinka i avsvalnat spad. Jag använde torkad rosmarin, enbär, svartpeppar, lagerblad, muskotblomma, fänkålsfrön, kryddnejlika, korianderfrön, kanelstång och kryddpeppar
Till julafton gjorde jag en ingefärs- och apelsingriljerad julskinka. INGREDIENSER1 koktjulskinka1 ägg2 msk stark senaprivet skal från en tvättad apelsin2 tsk ingefära1/2 dl ströbrödca 20 kryddnejlikor. 1 koktjulskinka
Jag var sugen på att prova vildsvinsskinka i år istället för vanlig julskinka. En kokt skinka. Jag använde torkad färsk rosmarin, torkad och färsk timjan, pomeranskal, enbär, kanelstång, muskotblomma, kryddnejlika, turkisk chili och lagerblad
koktjulskinka - gärna med lite av svålen kvar. Vispa ihop ägg, senap, honung och whisky. Lägg skinkan på ett ugnsfast fat och lägg några kvistar rosmarin runt om
Det är Klassiskt griljerad julskinka av kalkon, Kycklingbullar med smak av jul, Lätt kycklingpaté, Kycklingprinskorv, Julkryddade kycklingben, Mormor Marias hembakta tunnbröd, Hemgjord rödbetssallad, Hemgjort äppelmos, Rödkålssallad gjord med Crock-Pot och kokt Ope-potatis
koktjulskinka av kalkon. Julskinkan. koktjulskinka av kalkon. Resultatet blir en riktigt god och saftig julskinka med fina kontraster mellan det söta och salta
Låt allt sedan puttra i grytan som kålen koktes i. 1 kg kokt potatis, gärna fast sort. kokta ägghalvor, ca 1 ägg per person. 5 kg färdigkokt skinka(som en julskinka). Låt puttra under lock och omrörning och avsmakning ca 3-4 timmar så den är genom mjuk nästan överkokt. 1 kg kokt potatis, gärna fast sort. kokta ägghalvor, ca 1 ägg per person. 5 kg färdigkokt skinka(som en julskinka)
Skinkan är kokt och sedan griljerad med bl. Det är så här vi kommer att äta julskinkan i vår familj (ja, dem av oss som inte är vegetarianer, vill säga
1 koktjulskinka, ca 3 kg. 1. Ta bort nätet på skinkan och skär bort svålen. 2. Rör ihop båda senapssorterna, potatismjöl och äggula och bred bland-ningen över skinkan