ev kokossocker eller honung för mer sötma. Mjuk julkaka med apelsin, kanel och nejlika. Om du tycker att det behöver sötas mer - det beror på hur mycket sötma du får av bananen och apelsinen, så tillsätt lite kokossocker eller honung och blanda ner i smeten
2 msk honung eller annan sötning. Njutbara pepparkakor. Idag får du ett av mina populäraste kakrecept i en omarbetad upplaga med mer kryddor, lagom till det första adventsfikat
honung. Gör bortgörningen genom att blanda fördegen med vattnet, zest, bakmalt, honung, mjölkpulver, märgen från vaniljstången och mjölet i 5 min på medelfart
* Ersätt agavesirap och honung med ljuvlig mörk yaconsirap. Julkaka. Månadens utlottning blir yaconsirap som är mitt favorit sötningsmedel och känns som det mest optimala faktiskt, pga dess goda sötma men utan vanliga sötningskällors bieffekter
Det här är egentligen ett recept på en italiensk julkaka, men jag gjorde den som små chokladrutor. Koka upp honung/sirap och råsocker och blanda med de torra ingredienserna