Vispa tills inga klumpar finns kvar och bre på den svala pepparkakan. INSTRUKTIONER. Sätt ugnen på 175°. Smält smöret, häll i gräddfilen och låt svalna
Mycket kryddor, härligt saftig och väldigt, väldigt julig. -) Lagom till adventsfikat bjuder jag här på en riktigt härlig mjukpepparkaka Det tog ett par försök men trägen vinner och till slut hittade jag en variant som passerade sambons kvalitetskontroll med högsta betyg
Den här julen har jag fått äran att laga 7 juliga bakverk/bröd till Semper Norge, jag hoppas att ni blir inspirerade och har en fin förjulstid med allt vad den innebär. Först ut av dom 7 slag är en mjukpepparkaka, när den här bakas doftar hela huset jul
Jag hoppas att ni hade en härligt julig första advent. Mjukpepparkaka med vispad grädde. Vi firade första advent med adventsfika och det blev en mjukpepparkaka som jag serverade vispad grädde till
Testa dessa cake pops med juliga smaker. Efter att jag hade stansat ut hjärtan till den rostade mjukapepparkakan fick jag en hel del kaka över och det kan man ju inte bara kasta bort, så då passade detta utmärkt
Låt oss börja med dessa enkla dammsugare med smak av pepparkaka. 200 g mjukpepparkaka. December är här och adventsstämningen har kickat igång, trots bristen på snö och en overload av jobb
Rör smör och socker mjukt, tillsätt ett ägg i taget. Finns det något juligare än glögg. Den var farlig, riktigt farlig… Glöggkaka med glögg-glasyr175 g mjukt smör1 dl socker2 dl ljust muscovadosocker2 ägg4 dl vetemjöl3 msk kakao2 tsk bakpulver1 dl mjölk1,5 dl glöggSätt på ugnen på 175 grader. Glasyr2 dl florsocker2 msk glöggBlanda florsocker och glögg till en jämn glasyr och bred ut över den avsvalnade kakan, dekorera med chokladkulor eller något annat fint, gott och juligt. söta kramar Karin 175 g mjukt smör
Mosa sönder den mjukapepparkakan i en bunke med hjälp av en gaffel. färdigköpt längd mjukpepparkaka. Blanda ner cream cheese och rör om tills allt blandats
Jag bakade en saffranskaka och en mjukpepparkaka. Så varför inte passa på att baka lite mjuka kakor, använda hälften till cakepops och hälften som vanlig fikakaka
Riktigt gott, juligt och sockerfritt. Jag förvarar mina i frysen och äter dem direkt från frysen, då får man de extra krispiga och knapriga, annars är de lite mjukare i konsistensen
MEN de är ändå så otroligt goda och juliga. 3 1/2 dl havregryn (använd ren havre för helt glutenfri variant) 3 dl bovetemjöl + mer till bakbordet 1 msk fiberhusk 1 1/2 dl kokossocker 2 tsk bakpulver 3 tsk pepparkakskryddor 1 dl kokosolja, mjuk men inte smält 1 dl lönnsirap 1/2 dl växtmjölk 1