Här följer ett vanligt recept på ischoklad. Jag har valt att göra både vit ischoklad och vanlig, dvs. Låt ischokladen sedan stelna kallt i ett par timmar
Igår rörde jag ihop julens första ischoklad, men absolut inte sista. De små daimbitara i chokladen sjunker ju till botten när chokladen smält så fiska upp dom först och fördela i ischokladformarna och fördela sen den smälta chokladen över
Kanske har ni fortfarande möjlighet att baka något litet julgodis - och då kanske speciellt ischoklad som måste vara något av julens lättgjordaste godis (passar givetvis superbra att svänga ihop även efter själva julafton)
Julens höjdpunkt som kan smaksättas i det oändliga, här med blåbär eller nötter. Smält chokladen och kokosfettet var för sej, blanda ihop och tillsätt blåbärspulvret eller nötterna och saltet, vispa för att undvika klumpbildningar, häll upp i ischokladsformar och ställ kallt
Lika goda båda två, och perfekta till julens ostar, och inte minst som presenter i juletid. Det började med ischoklad på mörk choklad med chili och kardemumma, och fortsatte med ischoklad på vit choklad med anis och pistagenötter