jordgubbarna, halvera dem sedan med kniv. Dela och kärna ur vaniljstången och placera även. svag värme utan lock och var noga med att skumma av hela tiden
JORDGUBBSSYLTMEDVANILJ. Jag smaksatte min sylt med lite vaniljsocker för en extra god smak. Lägg dom i en gryta tillsammans med syltsockret och koka upp
Jordgubbssylt Blanda strösocker och muscovadosocker med jordgubbar. Jordgubbssylt. Till denna tårta bakade jag två olika sockerkaksbottnar – den ena med en kraftig vaniljsmak och den andra med citrussmak
Ta fram en liten stund innan servering så den får tina lite och garnera med färska bär. Vispa ihop philadelphia, äggulor, socker,vanilj och salt i en annan bunke
Avsluta med jordgubbar och dekorera med några blad citronmeliss. Citronmeliss att dekorera med. 1-2 burkar á 250 g kesella vanilj eller kesella jordgubb/lime. 1-1 1/2 dl jordgubbssylt eller någon annan smak