Jag har provat två varianter hittills, en med jordgubbssylt, grädde och färska jordgubbar och en där jag mosade lite blåbär med socker (istället för sylt), grädde och färska blåbär
Fyll varje bulle med mandelmassa och lite jordgubbssylt. Jag har fyllt min med mandelmassa, men gillar du inte det eller är allergisk, går det lika bra att fylla med vaniljkräm som ger en semla med ännu mer prinsess-känsla och att byta ut marsipanen mot sugar paste eller marshmallow-fondant
jordgubbssylt. Riv mandelmassan och vispa den krämig med smöret. 250 g mandelmassa. 250 g mandelmassa. En mycket smaskig somrig tårta som gör sig bäst med söta färska jordgubbar
Riv mandelmassan och blanda med ägg och bittermandelolja. 150 g mandelmassa. 5 dl jordgubbssylt. Blanda samman smör, mjöl och socker till en smulig massa
Riv mandelmassan och blanda med ägg och bittermandelolja. 150 g mandelmassa. 5 dl jordgubbssylt. Blanda samman smör, mjöl och socker till en smulig massa
Mixa smör, mandelmassa, sylt, vaniljsocker och ströbröd till en slät smet. 50 g riven mandelmassa. 1 dl jordgubbssylt. 50 g riven mandelmassa. 1 dl jordgubbssylt