Tillsätt kesella och blanda snabbt till en deg. 0,75 dl kesella. ca 1 dl jordgubbssylt, gärna squeezy på flaska, enklare att spritsa ut. 0,75 dl kesella. ca 1 dl jordgubbssylt, gärna squeezy på flaska, enklare att spritsa ut
Jordgubbssylt och mannagrynspudding till mellis. Tillsammans med blåbärssylt och vaniljkesella. Vill man ha sin pudding lite lyxigare så servera den med vaniljkesella och fruktsallad eller sylt
Vispa grädden och blanda den med avsvalnad jordgubbssylt. 2 st kesella med vaniljsmak, 500 gr. 1 dl jordgubbssylt, lite värmd. 1 dl jordgubbssylt. Fördela fyllning 2 över kesellan. Klicka på 1 dl jordgubbssylt överst på tårtan. 2 st kesella med vaniljsmak, 500 gr. 1 dl jordgubbssylt, lite värmd
Serveras med lågkalori jordgubbssylt eller färska bär. Ibland är det lätt att fastna i kesella/keso/proteindrinks-tänket men vilka fantastiska idéer alla har delat med sig av, tummen upp
Jag åt mina till frukost idag med dill, fransk löksill och lättcrème fraiche men det blev ganska många över som jag tänker äta till mellanmål senare med rårörd jordgubbssylt och grädde
Tillsätt kesella och crème fraiche och kör blandningen jämn. 250 g kesella. 1 dl jordgubbssylt. Glassen. Mosa bären tillsammans med sockret, gärna i matberedare