0,5 dl Honung. Ingredienser. 300 g frysta Jordgubbar. 0,5 dl Vatten. 0,5 tsk VaniljpulverGör så här. 1. Blanda alla ingredienser utom vaniljpulver i en kastrull och koka upp
0,5 dl Honung. Ingredienser. 300 g frysta Jordgubbar. 0,5 dl Vatten. 0,5 tsk Vaniljpulver. Gör så här. 1. Blanda alla ingredienser utom vaniljpulver i en kastrull och koka upp
Koka upp jordgubbssylt och honung i en kastrull. Häll den varma jordgubbssylten, en tredjedel i taget, i den hackade mörka chokladen och rör hela tiden så chokladen smälter
Jordgubbssylt. Honung. Elvispa ihop smör, vaniljsocker och socker. Tillsätt mjölet, lite i taget. Om du ska använda fyllning 5-9 eller 12-21 så blandar du ned ingredienserna i degen
I med honung, basilika, rapsolja och smaka av med salt och nymalen svartpeppar. 1 msk akaciahonung. ca 1 dl jordgubbssylt, gärna squeezy på flaska, enklare att spritsa ut. 1 msk akaciahonung. ca 1 dl jordgubbssylt, gärna squeezy på flaska, enklare att spritsa ut
Jordgubbssylt,. Mixa dem tillsammans med honungen/agavesirapen och vaniljpulvret. Själv tycker jag jordgubbarna är tillräckligt söta i sig (trots att de är frysta), så det räckte med ½ tsk honung
Vispa grädden och servera till våfflorna med bär sylt och honung. 13 dl hallonsylt eller jordgubbssylt. 1flytande honungBlanda de torra ingredienserna i en stor skål