Jordgubbspannacotta med lime 250 g Arla Köket Kesella® kvarg. Låt gelatinbladet ligga i kallt vatten 5 min. Koka upp grädde och socker i en kastrull Arla
Jordgubbspannacotta med lime och passionsfrukt Sedan jordgubbarna, lime och kesellan. 250 gram kesella. I går så var jag så otroligt duktig om jag får säga det själv ♥ Petras tankar & händelser. Foto m.m ♥
Jordgubbspannacotta Rör ner kesella och gräddfil. 1 dl kesella. Låt gelatinbladen ligga i en skål med kallt vatten, ca 5 minuter Hemmets Journal
Efterrätter till nyår?Jordgubbspannacotta. Blanda ihop kesellan, citronskal och socker. kesellan. Rör sedan ned gelantinblandningen med resten av kesellanVäxelhäxans Bak & Matblogg
Ljuvlig nyttig midsommartårta med citronkräm och blåbärsfyllning Ikväll blir det nog något grillat nötkött, majskolvar, tzatziki gjort på kesella och till efterrätt ska jag försöka mig på att göra en nyttig jordgubbspannacottaTasty Health
Tjejkväll med lax och jordgubbsdrömJordgubbspannacotta med lime. 250 g Kesella kvarg. Igår kväll hade vi tjejkväll, älskar tjejkväll. Vi har alltid så mycket att prata om, Fröken Sandra
Jordgubbspannacotta med lime Ingredienser6 port1 gelatinblad1 12 dl vispgrädde2 tsk strösocker250 g Kesella12 dl jordgubbssyltrivet skal och saft av 1 limeJordgubbssallad Mitt bakeri
Jordgubbspannacotta Rör ner kesella och gräddfil. 1 dl kesella, 10%. 1. Låt gelatinbladen ligga i en skål med kallt vatten, ca 5 minuter Hemmets Journal