Fördela 200g jordgubbar över smeten. Vispa 2 ägg tillsammans med 2 dl strösocker. Blanda 2 1/4 dl vetemjöl med 1/2 tsk bakpulver och rör ner det i äggblandningen
Fyllningen bestod av vaniljkräm gjord på masànpulver och halverade jordgubbar. Igår firade vi här hemma med mat från Pasta e Contorni (deras pappardelle ai frutti di mare är himmelskt god), bubbel och en jordgubbspaj till efterrätt
Har hittat så goda jordgubbar de senaste veckorna jag handlat och dessutom har de varit ekologiska vilket har gjort att jag inte har kunnat stå emot att köpa dem
Skiva jordgubbarna och blanda med vaniljsocker och strösocker, lägg i smord pajform. Den här ljuvliga jordgubbspajen har ett knäckigt havretäcke och ihop med en klick vaniljglass eller lite vaniljvisp så har du en fulländad dessert eller liten fikastund
Mr C kom hem med en hel drös jordgubbar. Och vad passar väl bättre då än att baka jordgubbspajer. Jag använde jordgubbar till de här pajerna, men det går precis lika bra att använda hallon, björnbär, blåbär eller något annat bär, eller varför inte blanda