Jordgubbsmarmelad kesella recept

Vit chokladcheesecake med jordgubbsås

Vit chokladcheesecake med jordgubbsås

250 g kesella. 400 g jordgubbsmarmelad/sylt. Botten. Smula digestivekexen (ett tips är att lägga kexen i en liten plastpåse och sen krossa med en kavel)

Christers jordgubbstårta

Blanda kesellan med de urskrapade fröna från vaniljstången samt marmelad och apelsinskal. Bruno Ehrs 250 gram kesella. 100 gram jordgubbsmarmelad

Nyttigare chokladtårta

Rör samman kesella och färskost. Bred ut jordgubbsmarmelad över den ena bottnen och lägg ut 500 g hallon. 1 dl lättsockrad jordgubbsmarmelad. 150 g kesella

Sommarens bästa bakelser

Blanda ner gelatinet i kesellan matskedsvis. Blanda ner hälften av grädden i kesellan och häll den andra hälften i en sprits