Jordgubbsjelly recept

Jordgubb- och kokospannacotta!

Jordgubb- och kokospannacotta!

Fyll dem inte helt då du ska hälla på jordgubbsjelly också. Jordgubbsjelly. 3 st gelantinblad400 g kokosmjölk i burk3 dl vispgrädde1 dl strösocker3 msk pressad citron Jordgubbsjelly. När pannacottan stelnat i kylen så häller du ett lager jordgubbsjelly på varje och låter stå ytterligar 2 h

Jordgubbsjelly

1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Värm upp saften till strax under kokpunkten. 2. Ta upp gelatinbladen och låt dem droppa av, lägg dem i saften och rör om så att de smälter

Jordgubbsjelly

Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Värm upp saften till strax under kokpunkten. Ta upp gelatinbladen och låt dem droppa av

Jordgubbs- och kokospannacotta

Jordgubbsjelly. Jordgubbsjelly. Låt dem stå i kylen minst 2 timmar för att stelna innan jordgubbsjellyn hälls på. När pannacottan har stelnat i kylen (efter minst 2 timmar), häll ett lager jordgubbsjelly på varje och låt stå och stelna i kylen ytterligare ca 2 timmar