Mixa alla ingredienser till jordgubbscoulisen i en mixer eller med en stavmixer. 10–15 bitar. Ugn. 180°. 1. Smält choklad, smör och florsocker i en skål försiktigt i mikron
Det är Alla hjärtans dag idag och då passar det bra att bjussa sina kollegor på lite gofika. Grundreceptet kommer från min husgudinna Leila Lindholm, men jag har modifierat receptet något, mest för att dra ner på sockret och smöret
Vispa samman glassmet och jordgubbscoulis innan det hela skall hällas ned i glassmaskinen. Jordgubbscoulis 500 gram frysta jordgubbar 1 dl råsocker Tina jordgubbarna i micron Lägg dem i en kastrull tillsammans med råsockret, och låt det hela småkoka i 15-20 minuter
Först på med curd, jordgubbscoulis, färska jordgubbar, granatäpple och toppa med florsocker. Brukar du som jag, spara äggvitan i kylen när du har gjort nått som bara krävts äggula till
Melonsoppan serverades till förrätt med jordgubbscoulis och lufttorkad skinka. Jordgubbscoulis. Häll upp soppan i kalla glas och toppa med jordgubbscoulis, parmaskinka och lite rostade frön/nötter
1 dl jordgubbscoulis (passerade och sötade jordgubbar=sås). Franska maränger. Blanda väl i en rundbottnad rostfri bunke, värm över måttig värme i vatten bad till 60-70°C