spetsa med rom, gin eller vodka. 1 citron1/2 liter jordgubbar1 ask physalis1 dl konc flädersaft1 liter äppelciderismynta och citronmelissLägg frukt och bär i skivor i tillbringaren. 1/2 liter jordgubbar
jordgubbar. För en svagare bål kan du utesluta vodkan. Och för en alkoholfri variant utesluter du både vodka och vin och ersätter dessa med tex apelsinjuice, limejuice eller fläderjuice
Flädersnaps3 dl brännvin eller vodka6 fläderblomsklasaren remsa citronskal utan vitt, ca 5 cm1,5 tsk sockerSkölj blommorna och plocka ner dem i en glasburk som rymmer 3 dl, ta bort det mesta av den gröna stjälken. Fläder och jordgubbssnapsGör likadant som ovan men skippa citronskalet och tillsätt 6 jordgubbar i bitar istället. Citronsnaps3 dl vodka eller brännvin1 lååång remsa citronskal utan det vita2 tsk sockerLägg remsan direkt i flaskan och tillsätt sockret. Citronmeliss-lime-honungssnaps3 dl brännvin eller vodka3 tsk honung20 blad citronmeliss1 remsa limeskal utan det vitaBlanda allt i en burk och skaka om. 3 dl brännvin eller vodka
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Jordgubbar hittar du i några av glasen, men vi har även blandat ner vattenmelon, hallon och andra frukter i somliga glas - det finns ju allergier att tänka på
jordgubbar. spetsa med rom eller vodka. jordgubbar. Skölj och rensa jordgubbarna till sirapen. 1/2 liter jordgubbar. 500 g jordgubbar. 300 g jordgubbar. 1 liter jordgubbar. -Mama Skogly ♥ 1 citron 1/2 liter jordgubbar. 500 g jordgubbar. 300 g jordgubbar. 1 liter jordgubbar