Mixa jordgubbarna, rör ner dem och tillsätt ett extra gelatinblad. Smält chokladen över ett vattenbad. Spritsa prickar av vit choklad på toppen av tårtan, ta loss chokladfjärilarna från bakplåtspappret och fäst dem med lite smält choklad på tårtan
Smält smöret och honungen. I helgen när vi hade gäster gjorde jag den här efterrätten med amarettomarinerade jordgubbar, mandelcrunch och vispad grädde
Dela jordgubbar och lägg i sockerlagen och låt dra några timmarKardemummaströssel. Så perfekt sammansatt och sedan med ett glas Asti till Mmmmmm Hittade den på Victorias BloggVitchokladmoussenKoka upp 2,5 dl vispgrädde bryt 150 gram vit choklad och låt smälta i grädden. Marinerade jordgubbarDela vaniljstång och koka upp med 8 st hackade basilikablad, 2 dl socker, 2 dl vatten och lite svartpeppar till en lag. Lägg ut 2 msk krossade digestivekex , 2 msk vetemjöl 1,5 msk socker ,1,5 msk smält smör. 1,5 msk smält smör
Blanda vin och socker och rör tills sockret smält. Dela jordgubbarna på mitten. Vänd ner jordgubbarna och låt marinera minst 1 timme. 4 Fördela jordgubbarna i glas och klicka på gräddkrämen. 3 liter färska jordgubbar
Hacka och smält chokladen, antingen i en skål i mikron eller över vattenbad. Doppa jordgubbarna i chokladen och vänd dem i strösslet, nötterna eller kokosen
Smält smöret. Fördela blandningen och jordgubbarna i lager i springformarna. Blanda de krossade kexen med det smälta smöret och rör ihop ingredienserna
Jordgubbar med getost & balsamvinägerJordgubbarBalsamvinägerSockerSvartpepparChevréostFinncrispDelajordgubbarna i kvartar, blanda försiktigt med socker och balsamvinäger, rör om med jämna mellanrum tills sockret smält