Mandelmusslor är något som jag aldrig gjort men länge velat prova, men jag är inte så överförtjust i grädde så där bara så jag tänkte att jag måste hitta på något annat att fylla dem med och vad passar väl inte bättre än jordgubbar och rabarber så här till sommaren
1,5 dl hackad mandel. 500 g bär eller 6 stjälkar rabarber sötade med kokossocker bären behöver ingen sötning tycker jag men det är en smaksak. (har du rabarber sänk till 175 grader och kör 30 min så de blir mjuka). 1,5 dl hackad mandel
Rabarber och jordgubbar är ju som känt en väldigt fin kombination, sen tycker jag att det är gott med något nötaktigt till det och i detta fall blev det mandel
Rabarber och jordgubbar är en av de godaste klassiska smakkombinationer som aldrig slår fel. När jag skapade några rabarber och jordgubbsrecept för ett uppslag i februari var det (som du säker kan tänka dig) nästan helt omöjligt att få tag i rabarber
Tillsammans med färska jordgubbar och kokosflakes blev denna pudding ett finfint kvällsmål. Lindahls nya kvargsmak jordgubb/rabarber är enligt mig en riktig höjdare och kommer bli en stor favorit i sommar känns det som
flagad mandel. Tips på vad man kan göra med rabarber. Rosta mandelflagorna lätt och strö dem över. Än finns det ju rabarberstjälkar kvar på plantorna om man har tur
Smått börjar jag lämna vinterns kryddor och äpplen bakom mig och jag längtar som en tok efter den första rabarbern, jordgubbar, körsbär och röda vinbär
Blanda upp jordgubbarna med rabarberkompotten och lägg i en stor ugnsfast form alt. Det här är en god rabarberdessert som är lite av en hybrid av gino och paj
jordgubbar till garnering. Primörgrönsaker med kryddig hollandaisesås, sparrisrisotto med kalv och gremolata, rabarbersoppa med vit chokladmousse och söta smulor, från boken "Taste by Louise", foto