Innan har vi bland annat marinerat jordgubbarna i ingefära och vitt vin, provat myntamarinera bären och testat att äta dom med halloumi och nu har turen kommit till en ny marinad - denna gången medrom
Grevens tid dessutom med tanke på jordgubbarna. Nu är det dags att göra Romtopf för jordgubbarna går på sista versen om man vill använda färska svenska gubbar
Dekorera med vispad grädde och jordgubbar. Under tiden, hacka chokladen och lägg i den tillsammans med socker och smöret i en annan kastrull, låt det smälta på svag värme under omrörning,
Häll rommen i ett glas. Snoppa jordgubbarna och klyfta. Fyll på med is. Fyll upp glaset med lemonad. 3 cl ljus rom. 2 jordgubbar. 3 cl ljus rom. 2 jordgubbar mynta
Då jag föredrar att även en tårtas insida bör vara pesonlig, skapade jag med det i tankarna en smörkräm med smak av romrussin - så långt tillbaka jag kan minnas har romrussin varit en av min pappas favoritsmaker
Blanda de mixade jordgubbarnamed äggulevispet. "James Bond"-tema och en lyxigare variant än "Jordgubbar och grädde" som Ian Flemming nämnde i "Casino Royale"