Häll upp i tallrik och häll på resten av kokosmölken och toppa med några skivade jordgubbar. 6 jordgubbar. 2 msk kokosmjölk. Mosa bananen och 4 av jordgubbarna. Knäck ner äggen, tillsätt 1 msk kokosmjölk och blanda till en smet. 6 jordgubbar. 2 msk kokosmjölk
Just nu har jag mjölkiga isbitar i frysen för att ha i mina smoothies – tar helt enkelt en skål och blandar valfri nötmjölk/kokosmjölk med lite risprotein och fryser in i små silikonformar för att snabbt kunna mixa kallt
Mixa jordgubbar grovt så du har lite bitar kvar i. 6 -8 stycken beroende på form storlek 1,5-2 dl jordgubbar lite mixat med bitar i 2,5 dl kokosmjölk 2 msk chiafrön 0,5 dl valnötter går att hoppa över vid allergi 1 msk vaniljsocker/vaniljpulver. 1,5-2 dl jordgubbar. 2,5 dl kokosmjölk
Oftast gör jag min chiapudding på kokosmjölk, men i detta recept har jag använt mandelmjölk och även blandat i banan och jordgubbar i puddingen istället för att ha det till
Häll sedan ner keso, kokosmjölk och proteinpulver i en matberedare och mixa till en slät smet. När marängen är klar och har fått svalna så toppa med krämen och sedan med färska, uppskurna jordgubbar
2-3 dl kokosmjölk. 1 1/2 dl frysta jordgubbar. 2-3 dl kokosmjölk. 1 1/2 dl frysta jordgubbar. Under min Paleo 30 dagar ska jag egentligen undvika att äta saker som liknar skräpmat eller processerad mat och det betyder egentligen att jag ska undvika smoothies
För att ändå känna av sommaren och värmen, gjorde jag idag en frukost, som verkligen andas sommar - den består nämligen till största delen av jordgubbar, och det finns väl inget som andas sommar så mycket som dessa röda bär
500 g frysta jordgubbar 1 förp Santa Maria Coconut Cream [250ml] 0,5 dl flytande honung 1 msk Santa Maria Mynta 0,25 citron, skalet av 2 msk citronsaft
Jordgubbar,hallon,blåbär,kiwi eller annat som du tycker om. Här har jag blandat ut chiafrön med kokosmjölk och toppat det hela med granatäpplekärnor och grovt hackad sötmandel