Mixa, blanda i crème fraiche och späd om så behövs med mer vatten. Knaperstekt smulad bacon eller stekt höstkantarell/rödgul trumpetsvamp att strö över soppan + en klick yoghurt/crème fraiche
Jordärtskockssoppa som en fortsättning på purén med skockor och blomkål. Jordärtskockssoppa. Med risk för att få smäll av ungefär alla, men herregud vad jobbigt det är med vår
Jordärtskockssoppa, här serverad med knaperstekt bacon ochen klick rysk yoghurt. Jordärtskockssoppa. Kör soppan i matberedare och häll i kastrull, blanda i yoghurt, späd eventuellt med mer vatten
Under vintern tycker jag att soppor är perfekta, och speciellt när de är lite krämiga då det betyder att de är mer mättande och börjar bli rejält sugen på jordärtskockssoppa nu också
Mixa till en slät puré med mixerstav direkt i kastrullen eller vispa kraftigt med stålvisp. Tillsätt hälften av yoghurten och koka ytterligare ett par minuter