Så det blev jordärtskockssoppa toppad medsvamp och en smörgås med västerbottenost till. Först tänkte jag mig en omelette medsvampstuvning, men så fick årstiden och vädret mig att tänka på soppa och rotfrukter
Västerbottenpannacotta med laxrom i små nubbeglas ochRullar av parmaskinka fyllda med tryffeldoftande svampröraHummer, ostron och färska räkor med liten cocktailsallad (het dressing)de Venoge champagne brut blanc de noir (ful flaska, favoritchampagne)Jordärtskockssoppamed chilismakande osttängerVibrant Petit Chablis B
Det känns som säsong för jordärtskockor nu så vi gjorde en len jordärtskockssoppa. Lägg svampen i en ugnsform och fyll champinjonerna med vitlöksostenoch strö riven ost över
Jordärtskockssoppa. Allt-i-en-gryta-rätt med spagetti, svamp, kikärter och toamter på burk. Tänkte vi kunde fira att det är fredag med god mat som är lätt att göra (är vegetariskt) och så himla supergott