Hej och förlåt för en stor tystnad under veckorna. Dagarna räcker inte riktigt till sen jag började jobba heltid men ska försöka lägga in tidsinställda inlägg under helgerna så det kommer upp under veckorna
Jordärtskockspuré och älgköttbullar med lingonsylt. I dag har jag tillbringat många timmar vid datorn, men jag har också tagit bort och gjort fint i rabatterna (jag kan lugnt säga att jag har fått en hel del styrketräning) samt hälsat på mina föräldrar
Fredag är fiskdag. Fiskbilen kommer till byn och är ett självklart mål sedan flera år tillbaks. Utbudet är stort och det är alltid svårt att bestämma sig
Egentligen är det väl oxfilé som är det självklara valet för många till nyårsaftonens meny. Själv är jag inte så förtjust i just den styckningsdetaljen, den som ligger i kyldiskarna är ofta ett ganska smaklöst nötkött och då kan det lika gärna bero
Förra fredagen provade jag ännu ett recept ur kokboksserien från Allt om mat. Denna gång valde jag ett recept från "Mera Fredags Gourmet", som är den nyaste av de tre kokböckerna