Mixa soppan slät och tillsätt grädde och mjölk. 1 dl mjölk. 1 dl mjölk. Det är svårt att säga vilken soppa som är min absoluta favorit men den här soppan kommer hur som helst på pallplats
Raggfras2 större potatisar2,5 dl mjölk1,5 dl vetemjöl2 msk rapsoljasalt & pepparVispa ihop samtliga ingredienser utom potatisen och låt svälla cirka en halvtimme. 2,5 dl mjölk
Du som tänker på vikten kan byta ut gräddmjölken mot jordärtskocksoppa. Blanda kryddor, mjölk och grädde och slå blandningen över gratängen, grädda i 200° i ca 40 minuter. 4 dl mjölk. 2 dl riven restost 1 kg potatis, mjölig sort 4 dl mjölk 1 dl grädde salt och malen svartpeppar 1 dl riven ost att strö över
Tillsätt grädde, mjölk, vatten och kantarellfonden och låt koka sakta i ca 10 min. Gör så här. Stek kantarellerna och de tärnade jordärtskockorna i smör, salta och peppra lätt
Tillsätt grädden, mjölken, vattnet och fonden och låt koka sakta i ca 10 min. 3 dl mjölk 3%. 1. Stek kantarellerna och de tärnade jordärtskockorna i smör